Meer informatie? Bel 0529 434361

Wie is Kiddybe Dalfsen

Bij Kiddybe in Dalfsen staat sfeer, beleving, service en gezelligheid voorop. Een bezoekje aan Kiddybe Dalfsen moet een beleving zijn vol mooie producten en materialen, maar ook met prachtige merken.

 

Kiddybe babykleding

De leukste merken kleding o.a. Noppies, Z8, Little Feet, etc. Zachte knuffels en kleurrijke speeltjes. Het adres voor de leukste kraamcadeau's. Meer weten over Kiddybe babykleding?

 

Kiddybe kinderkleding

Schattige en stoere jurkjes, jasjes, te gekke t-shirtjes en hippe broeken. Als u leuke kinderkleding wilt, gemaakt van mooie materialen, dan is Kiddybe kinderkleding wat u zoekt. Ons assortiment biedt opties voor iedereen, maar ook met iedere prijsklasse houden wij rekening. Natuurlijk verandert onze collectie ook per seizoen, dus breng een bezoekje aan onze winkel en laat je verassen door ons uitgebreide assortimenten merkenpakket met meer dan 22 merken. Bekijk onze Kiddybe kinderkleding.

 

Kiddybe speelgoed

In ons assortiment hebben wij houten speelgoed. De spellen, puzzels en grappige kleine cadeautjes hebben wij van de merken o.a. Haba en Djeco. Tevens hebben wij een hoek vol met leuke lees- en prentenboeken en uiteraard een breed assortiment lieve en zachte knuffels voor de allerkleinsten. Ook hebben wij voor de kleintjes speelgoed van Lilliputients. Bekijk meer Kiddybe speelgoed!

 

Kiddybe contact

Ons enthousiaste verkoopteam adviseert en helpt u graag. Kom snel eens langs om kennis te maken bij Kiddybe in Dalfsen. De koffie staat klaar! Meer weten over Kiddybe? Neem contact met ons op.